Az implantológia a korszerű fogorvosi gyakorlat rutinszerűen alkalmazott eljárása, melynek során mű foggyökerek beültetésével pótoljuk a hiányzó fogakat. A beültetett implantátum anyaga tiszta, ötvözetlen titán, ezt az anyagot teljes mértékben elfogadja az élő szervezet, káros mellékhatása nincs.

fog1 fog2 fog3 fog4

 

Az implantátumokra készült fogmű ugyanolyan erős, jól használható, mint az eredeti fogak, vagy az azokra épített fogpótlás.

 

Méhes_Fogaszat_szajsebeszet_implantatum3  Méhes_Fogaszat_szajsebeszet_implantatum4Méhes_Fogaszat_szajsebeszet_implantatum

 

 

 

 

Az implantátum beültetéséhez elegendő mennyiségű és minőségű csont szükséges, ami felől klinikai és röntgen vizsgálatokkal tudunk bizonyságot szerezni. Egyes esetekben az elégtelen csontkínálat ellenére is lehetséges az implantáció, mivel különböző csontpótló eljárásokkal csontot is tudunk “teremteni”.

Az általunk beültetett implantátumokra készülő fogművekhez szükséges lenyomati csonkokat, technikai implantátumokat stb…, biztosítjuk a beutaló rendelő részére.

Hívjon minket! Méhes Fogászat