Klinikánkon többféle fogfehérítő beavatkozást végzünk. Ezeknek a rendszereknek különböző a technikai háttere, a menete, a hatásfoka, illetve az ára. Egyik a lámpás (ZOOM!), rendelői fogfehérítés, a másik egy otthoni sínes fogfehérítő rendszer (Ecxlusive Zoom technológia) . Mivel ez a technológia piacvezető a világon, így mi is emellett a prémium rendszer mellett döntöttünk, hogy pácienseink számára a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kezelést nyújtsuk.

Ogreen-44-CP-Professional-Teeth-Whitening-Kit-Bleaching-System-Bright-White-Smiles-Teeth-Whitening-Gel

Az otthon használandó, sínes fogfehérítő rendszert leginkább azon pácienseinknek ajánljuk, akik elég nagy önuralommal rendelkeznek ahhoz, hogy a fehérítés ideje alatt ne fogyasszanak a színes ételeket és italokat és mellőzzék a dohányzást, valamint napirendjüket is úgy tudják alakítani, hogy a fehérítésre minden egyes nap /vagy akár éjszaka/ jusson idejük. Fontos azonban tudni, hogy amíg a ZOOM! lámpás rendszer akár 8 árnyalatot képes világosítani 1,5-2 óra alatt, addig a sínes, otthon használható rendszer, professzionális fehérítő anyagokkal (Exclusive Zoom Day White és Nite White ) hasonló eredményt sokkal hosszabb idő alatt (1-1,5 hét) lehet elérni. A különböző fogfehérítések árai is hasonló arányban változnak, melyről az Áraink menüpont alatt tájékozódhat! Fontos azonban megemlítenünk, hogy mindenképpen az orvos szakvéleményének figyelembevételével kell dönteni,hogy a lámpás vagy sínes fogfehérítő rendszer ideálisabb-e Önnek. A sínes rendszerek használata főként a fenntartó kezeléseknél ajánlott.

Zoom_WhiteSpeed_Head_StraightOn-LPhilips_Zoom_Whitespeed_Accelerator_Left-L

Hogyan történik a kezelés:

 

Aging2SmokingGeneticTetracyclineBefore_and_Afters_Zoom

 

 

 

Sokakban az a tévhit él, hogy a fogfehérítéskor a fogzománc felszínéből marnak le egy vékony részt, ez azonban nem igaz! A fogfehérítés alatt a fehérítő anyag kioldja a fogzománcból a szennyeződéseket, azonban annak vastagságát semmilyen szinten sem befolyásolja.

Jelentkezzen be hozzánk és kérje orvosaink, dentálhigiénikusaink tanácsát.

Philips_Zoom_InOffice_After-L

Hívjon minket! Méhes Fogászat