Fogászatunk a Méhes Fogászat és Szájsebészet rendelő a XIV. kerületben Budapesten, Zuglóban (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 77./ A. ép. fszt. 1.) található.

Rendelőnket 2014-ben újítottuk meg teljesen. XXI. századi technológiával felszerelt korszerű eszközparkunk, közel harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvos, szájsebész és dentalhigiénikus szakembergárdánk a garancia arra, hogy pácienseink a lehető legjobb ellátást kapják.


A garancia a megfelelő ellátásra

A rendezett környezet, a high-tech eszközökkel felszereltség és a magas szinten képzett és gyakorlattal rendelkező szakembergárdánk mellett rendelőnkben nemcsak fogászati kezeléseket, hanem szájsebészeti bavatkozásokat is végzünk. Ehhez rendelkezünk megfelelő eszközökkel, szaktudással, tapasztalattal.


Méhes Fogászat és Szájsebészeti rendelő egyedisége

1) Célunk, hogy pácienseink gyors, szakszerű, fájdalommentes fogászati kezelésben részesüljenek. Rendelőnket, eszközparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden beavatkozást egy helyen tudjunk elvégezni: az egyszerűbb fogászati kezeléstől a komolyabb szájsebészeti beavatkozásig mindent el tudunk végezni gyorsan és szakszerűen. Ezzel pácienseinket megkíméljük a többszöri beavatkozások okozta kényelmetlenségtől, időt takarítunk meg, és nem utolsó sorban a beavatkozások költségeit tudjuk csökkenteni.

2) Gyermekfogászat, gyermekfogszabályozás egy helyen. Minden szülőnek fontos, hogy gyermekének a fogai egészségesek, és szépek legyenek. Nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk a gyermekek részére végzett fogszabályzás terén. Minden esetben a szülővel és a gyermekkel konzultálva a legjobb, fájdalommentes, és kényelmes megoldást igyekszünk adni.

3) Fogbeültetés high tech német fogászati implantátumokkal. Nemcsak az alapanyag, hanem maga a beültetésre kerülő fog implantátumot is Németországban gyártatjuk le német alapanyagból és végezzük el később a fogbeültetést. Rendelkezünk minden olyan implantológiai technológiával, amely a lehető legpontosabban implantációt teszi lehetővé.

Fogászati kezeléstípusok
Kezeléseink a fogászati kezelések minden spektrumát lefedik. Az esztétikai fogászat (fogfehérítés, fogkő eltávolítás) az általános fogászat (foghúzás, fogtömés, gyökérkezelés), a műfogsor készítés és fogbeültetésen keresztül (fogászati implantátum, fogbeültetés) a felnőtt- és gyermek fogszabályozásig bármely téren a legmodernebb technikával állunk pácienseink rendelkezésére.


Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken kérdéseivel, hogy egészséges, szép fogakkal emeljük az Ön és családja életminőségét!

 

Tisztelettel:

A Méhes Fogászat és Szájsebészet csapata
„… az egészséges mosolyért …”

Hívjon minket! Méhes Fogászat