A Méhes Fogászati Rendelőt a XIV. kerület szívében, az Erzsébet királyné úton alakítottuk ki immár 35 éve. Fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb fogorvosi eszközöket és fogtechnikai anyagokat a XXI. század elvárásainak megfelelő digitális 3d-s technológia felhasználásával alkalmazzuk, amely magas szakértelemmel párosulva garantálja az Ön kiváló minőségű fogászati kezelését.

A fogászati rendelő minden igényt kielégítő fogászati, fogszabályozási és szájsebészeti ellátást nyújt önnek, kezdve a szűrővizsgálatokkal, a konzerváló-, esztétikai- protetikai- illetve dentalhygiéniés fogászaton át egészen a szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokig.

A fogászati ellátás és az elkészülő fogművek kiváló minőségére garancia a szakmailag jól képzett és elismert tapasztalattal bíró szájsebész szakorvos Dr. Méhes Pál és munkatársai, valamint a hasonlóan jól felkészült és kiváló referenciákkal rendelkező fogtechnikai háttér.

Felkészült kollégái közreműködésével a Méhes Fogászati és Implantológiai rendelőben a fogászati, fogszabályozási és szájsebészeti ellátás minden területe elérhető egy helyen. Ön tehát időt és energiát takaríthat meg, hiszen nem kell más rendeléseken várakoznia egy-egy röntgent felvételért vagy más beavatkozásért.

A Méhes fogászati és Implantológiai Rendelő orvosai és asszisztenciája mind arra törekednek, hogy Ön számára a fogászati kezelés ne egy kellemetlen tortúra legyen, hanem lehetőleg egy fájdalommentes, rövid ideig tartó, hatékony és minden szempontból eredményes beavatkozás.

A betegek ellátása előre egyeztetett időpontban történik a három egymás mellett található kitűnően felszerelt kezelőhelységben, ahol akár szimultán rendszerben is folyhatnak a beavatkozások.  

Az időpont egyeztetések során igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az ön igényeihez.

A rendelőnkben elvégzett munkánkért garanciát vállalunk, amennyiben az orvos által meghatározott rendszerességgel megjelenik az utókezeléseken, féléves, vagy éves kontrollvizsgálatokon!

Hívjon minket! Méhes Fogászat